018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

ZZS i NPS: Udružena opozicija postaće noćna mora za vlast

Od:
Komentari: isključeni

Udruzena opozicija postace nocna mora I za politicare koji su na vlasti u lokalu I u republici, porucuju u Narodnom pokretu Srbije i stranci Zajedno za Srbiju. Oni naglasavaju da imaju spreman plan I program za razvoj grada I da su gotovo sigurni, da ce na predstojecim izborima, osim razocaranih glasaca, privuci I apstinente.

Udruzena niska opozicija, tvrdi da ima odlican program za izlazak Nisa iz krize, a svetlost dana ugledace, ako naravno, pobede na predstojecim izborima. Na programu se intezivno radilo poslednjih desetak dana, slozno I bez problema. Pobedu na lokalu ocekuju, kako kazu, I zbog sve manjeg poverenja gradjana u stranke na vlasti I hronicno loseg stanja u gradu…

Novac koji je Nis dobrio od drzave, tacnije 280 miliona dinara, ne idu, kako kazu, u razvoj grada za sta je I predvidjen, vec u sanaciju Javnih I komunalnih preduzeca koja se suoacavaju sa nikad vecim problemima I bore se za opstanak.

Jovanovic napominje, da je posebno veliki problem to sto je Grad ove zime dokazao da je potpuno nespreman I za najmanji sneg, jer JKP Medijana ima svega 6 ispravnih vozila, dok prema njegovim recimai, Novi Sad ima tacno 10 puta vise.