018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zoran Stojković predložen za predsednika Skupštine opštine Crveni krst (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Za novog predsednika skupštine opštine Crveni krst predložen je Zoran Stojković, dosadašnji zamenik predsednika ove opštine a definitivna odluka biće donesena na sutrašnjoj skupštini. Pored predloga za izbor visokih funkcionera u Crvenom krstu, na današnjoj sednici odlučeno je i da će prioritet biti rešavanja problema u Pribojskoj ulici.
Opština Crveni krst već duže vreme nema predsednika skupštine. Na 24. zasedanju za ovo mesto predložen je Zoran Stojković, dosadašnji zamenik predsednika ove opštine. S obzirom da od predloga do izbora treba da prođe 24 sata, definitivan izbor znaće se na sutrašnjoj skupštini.
Rešavanje problema Pribojske ulice još je prioritet ove opštine, kaže Milutinović. Ova ulica u naselju Branko Bjegović, koja je jedna od najdužih ulica u Nišu, već dugo čeka na asfaltiranje, a o sudbini ove ulice odlučiće se na sastanku u utorak.
Na ovom skupštinskom zasedanju odbornici su utvrdili i prestanak mandata odborniku Darku Bulatoviću koji je podneo ostavku, kao i prestanak mandata Zoranu Stojkoviću na mesto zamenika predsednika ove opštine. Na njegovo mesto, za sada, niko neće biti postavljen.

Povezane vesti