018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zlatni Živkovići obradovali Nišlije

Od:
Komentari: isključeni

Svetski i Evropski prvak na jednom mestu! Tako je bilo u gradskoj opštini Palilula gde je predsednik Boban Džunić ugostio fudbalskog reprezentativca za igrače do 20 godina Andriju Živkovića i kik – boksera u kategoriji do 78.1 kg Stevana Živkovića.
Mlađi od Živkovića okitio se zlatnom medaljom na nedavno završenom Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Niški fudbaler postigao je dva pogotka, protiv Meksika i Malija, i bio asistent kod pobednosnog gola Nemanje Maksimovića u finalu protiv Brazila. Zlatni dečak sa Bubnja ističe da još uvek nije svestan svega što su učinili, ali dodaje da je verovao u svoj tim od prvog trenutka.
Sa druge strane kik-bokser Stevan Živković skinuo je sa trona Španca Anhela Valdiviesa i postao profesionalni prvak starog kontinenta u disciplini low kick. On je odukom sudija slavio sa 2:1, a podrška punog Čaira mu je, kako ističe, bila podstrek i vetar u leđa da se popne na krov Evrope.
Ovom prilikom zlatni niški sportisti podelili su deci potpisane lopte i rukavice, dok su od gradske opštine dobili su prigodne poklone.