018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Živa ograda opasnost za pešake i vozače (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Bezbednost u saobraćaju u Nišu je, prema podacima saobraćajne policije, u poslednjih godinu dana, znatno poboljšana. Činjenica je da su stalne akcije kontrole i pojačano prisustvo sobraćajne policije na ulicama grada dale rezultate, zaista je pohvalno, ali šta nam je činiti kada bezbednost pešaka ugrožavaju prirodne prepreke? 

Živa ograda u ulici Pariske komune ugrožava bezbednost učesnika u saobraćaju. Ekipa Niške televizije, u nameri da reši ovaj problem, obratila se onima koji su za to i nadležni.

Ni nakon nekoliko pokušaja, nismo uspeli da stupimo u kontakt sa predsednikom skupštine stanara u zgradi u čijem se dvorištu živa ograda nalazi, ali su nam stanari rekli da su upoznati sa ovim problemom, i da se slažu da on treba da se reši. Kako bismo bili sigurni, a zarad bezbednosti dece i svih onih koji ovde prelaze ulicu, kontaktirali smo i Komunalnu inspekciju GO Medijana.

Kako su se sve nadležne strane složile da visina ove žive ograde ugrožava bezbednost dece, ali i starijih pešaka, dobili smo obećanje da će ona biti potkresana čim pre, a da će Niška televizija biti blagovremeno obaveštena o tome.

Povezane vesti