018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zbog iseljenja pretio samoubistvom

Porodična drama – u ulici Branka Krsmanovića. Sedamdesetdevetogodišnji Slobodan Mladenović pretio je samoubistvom, jer je stan u kome živi sudski pripao njegovoj ćerki, koja je sa izvršiteljima došla da ga iseli. Ipak, zahvaljujući intervenciji pregovaračkog tima MUP-a, tragedija je izbegnuta.

Kako NTV nezvanično saznaje, spor je nastao nakon smrti Slobodanove žene, na čije je ime bio stan. Polovina je pripala suprugu, a polovina ćerki. Međutim, kako Slobodanova ćerka tvrdi, ona je očevu polovinu otkupila o čemu ima i sudsko izvršno rešenje. Međutim, njen otac tvrdi da je zaparavo on vlasnik stana i da ima odgovarajuću dokumentaciju, a da je njegova ćerka do papira došla nelegalno. Kada su izvršitelji došli da ga isele iz stana, Slobodan Mladenović je zapretio samoubistvom i popeo se na prozor. Zbog toga je morala da se uključi policija, pregovarački tim, Hitna pomoć i vatrogasci koji su postavili vazdušni jastuk.

Ipak, kako saznajemo, tragedija je izbegnuta, a Mladenović je iseljen iz stana. Njegova ćerka nam je u telefonskom razgovoru rekla da, upskos njegovim tvrdnjama, on ima gde da ode, odnosno da ima kuću na selu kao i novac koji mu je uplatila. Ona tvrdi da je njegov deo legalno otkupila i da ne razume Slobodanovu dramu.

Povezane vesti

  • Razum Ja

    Razum ja sve teška su vremena , ali da ćerka iseljava osamdesetogodisnjeg oca iz stana to mi stvarno nije jasno. Nekad su ljudi mogli sebi da priušte stan , da ga kupe ili dobiju od preduzeca pa otplate… Danas izgleda ćerke i sinovi te iste ljude iseljavaju iz tih njihovih stanova sudski .SRAM VAS BILO !