018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Završetak radova u Nišavskoj ulici

Komentari: isključeni
Tagovi:

Asfaltiranjem Nišavske ulice u naselju Durlan, za manje od mesec dana građani sa područja opštine Pantelej dobiće novu autobusku liniju, koja će u stvari biti produžetak linija Duvanište i Čalije, najavio je izvršni direktor Direkcije za izgradnju Branislav Jovanović. Za ove namene iz gradskog Budžeta za 2013. godinu izdvojeno je šesnaest miliona dinara.

Dužina deonice koja se asflatira je oko pola kilometra, a vrednost radova je šesnaest miliona dinara. Izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović dodaje da se završetkom izgradnje Nišavske ulice stiču uslovi da se grad u budućnosti posveti daljem razvijanju infrastrukutre.

Posle 30 godina, Nišlije koje žive u naselju Durlan u Nišavskoj ulici uskoro će moći da se voze gradskim prevozom, i to novom autobuskom linijom kroz Nišavsku, Majora Gavrilovića i Čačansku ulicu.

U ovoj građevinskoj sezoni biće postavljeno i osvetljenje, a urediće se i Dunavska, Geteova i ulica Zorana Radosavljevića Čupe, kaže izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada.

Povezane vesti