018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Završen 41. Sajam građevinarstva (VIDEO)

Komentari: isključeni

U Beogradu je upravo završen 41. Sajam građevinarstva. Na ovoj manifestaciji je tokom pet dana trajanja svoje proizvode i usluge predstavilo oko četiri stotine izlagača iz zemlje i sveta.

Pod parolom “Gradimo budućnost zajedno“ održan je 41. Sajam građevinarstva u Beogradu. Međunarodnu manifestaciju otvorila je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović koja se ovom prilikom osvrnula na aktuelni Zakon o planiranju I izgradnji.

Mihajlovićeva je pozvala prisutne da posete štand njenog Ministarstva kako bi se upoznali sa projektima koji su u pripremi.
Nekoliko stotina izlagača iz 25 zemalja I Srbije predstavilo je svoju ponudu u kompletnom izložbenom prostoru beogradskog sajmišta.

Izlagači su, na radost posetilaca, ponudili ekskluzivne popuste od 5 do 30 posto, kao i specijalne ponude i mogućnosti plaćanja usluga i proizvoda.

Beogradski sajam je tokom ovih pet dana bio mesto sklapanja poslova među partnerima sa različitih strana sveta. Predstavnik španske ambasade je na otvaranju podsetio na dugotrajnu privrednu saradnju sa Srbijom.

Osim iz Španije, na Sajmu građevine učestvovali su i građevinci iz zemalja regiona, Italije, Turske, Holandije, Austrije, Kine, Grčke, Nemačke, a prvi put su svoje učešće na ovoj manifestaciji uzeli I Kiprani.