018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zatvoren kongres radiologa

Komentari: isključeni

Četvorodnevni kongres radiologa u Nišu, koji je okupio preko 300 eminenentnih svetskih i domaćih stručnjaka, doprineo je da se najveća medicinska dostignuća iz ove grane medicine prezentuju našoj javnosti, ističu ucesnici. Oni kazu da će ove dane, osim po uspešno organizovanom kongresu, pamtiti i po prijatnom boravku u Nišu. 

Predsednik sekcije za radiološku dijagnostiku prof. dr Viktor Til ističe da učesnici kongresa iz Niša nose i lepe uspomene, jer su organizatori učinili sve da se lekari što prijatnije osećaju u carskom Nišu.

Tokom četvorodnevnog kongresa za učesnike je organizovana i izložba najsavremenijih aprata koji se koriste u radiologiji. U sklopu kongresa održan je i 7. sasatanak o interventnim neuroradioloskim procedurama, pod nazivom Neurointervencije 7. Da bi  gostima boravak u Nišu ostao u što lepšoj uspomeni, predsednik ovogodišnjeg kongresa radiologa, prof. dr Petar Bošnjaković, organizovao je i obilazak grada, tako da su lekari mogli da se upoznaju i sa bogatom istorijom Niša.

Povezane vesti