018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zaplenjeni aparati u 8 niških kladionica

Komentari: isključeni

U sinhronizovanoj akciji koju je izvela niška policija, u saradnji sa Osnovnim javnim tužiocem, u cilju otkrivanja i suzbijanja nelegalnog organizovanja igara na sreću na području grada Niša, izvršena je kontrola u 17 objekata i tom prilikom oduzeta su 33 aparata za igre na sreću, 8 računara i veću sumu domaćeg novca.

Policija je prilikom kontrole utvrdila da sportske kladionice „1×2″ u ulici Generala Milojka Lešjanina, „Bel bet“ u ulici Bubanjskih heroja, dve kladionice „Arena“ u ulici Pribojskoj, „Maksbet“ u ulici Stanoja Bunuševca, „Pinbet“ u ulicama Knjaževačkoj, Studeničkoj i Jovana Ristića, rade bez dozvole. Tom prilikom je u Policijsku upravu u Nišu ukupno je pozvano 5 osoba.

U toku je dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za poslovanje objekata za organizovanje igara na sreću i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera. Niška policija će i u narednom periodu intenzivno kontrolisati sve objekte za organizovanje igara na sreću i u svim situacijama kada se utvrde nepravilnosti preduzimati odgovarajuće zakonske mere.

Povezane vesti