018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zapaljena dva automobila

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U razmaku od samo nekoliko sati dva automobila zapaljena i uništena u Nišu. Nijedno lice nije povređeno, iako se radilo o eksplozivnim napravama. Policija proverava sve činjenice, ali još nije potvrđeno da su u pitanju povezani događaji.

Posle intervencije vatrogasne službe, policija je izvršila uviđaj u Elektronskoj ulici, gde je izbio požar na parkiranom putničkom vozilu „bmw“, niške registracije, vlasništva Vinka E. iz Niša. U niškoj policiji kažu da u požaru nije bilo povređenih, a nema ni oštećenja na obližnjim stambenim zgradama i parkiranim automobilima.

Povređenih nije bilo ni od posledica eksplozije vozila marke „reno“ na prilazu ulici Vojvode Mišića, nedaleko od Muzičke škole. Policija je potvrdila da je na ovo putničko vozilo prokupačkih registarskih tablica za sada nepoznato lice, jutros oko 9 sati, bacilo ručnu bombu. Očevici kažu da je eksplozija bila toliko jaka da ih je probudila. Manja oštećenja pretrpeo je „šervolet spark“ koji je bio parkiran pored „renoa“. U toku je intezivan rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovih događaja.

Povezane vesti