018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Zadržani u policiji do otrežnjenja

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U protekla 24 sata, niška saobraćajna policija je zadržala četiri lica zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Do otrežnjenja zadržan je Asen K. (1953) iz Niša, zbog toga što je juče oко 19 časova, na raskrsnici ulica Knjaževačka i Radomira Antića u Nišu, upravljajuću putničkim vozilom marke „golf“ izazvao saobraćajnu nezgodu sa manjom materijalnom štetom. Na licu mesta Asen K. je alkotestiran i utvrđeno je da ima 2,45 promila alkohola u organizmu.

Zbog vožnje u pijanom stanju, sa 2,28 promila alkohola u krvi, i učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi, zadržan je Igor M. (1981) iz okoline Niša. Imenovani je sinoć, oko 20 časova u Jadranskoj ulici, upravljajuću putničkim vozilom“daewoo“ učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je nastala materijalna šteta i gde je zadobio lake telesne povrede.

U alkoholisanom stanju, sa 1,80 promila alkohola u krvi, i bez vozačke dozvole, sobraćajna policija privela je u Svrljigu Nebojšu S. Takođe, zbog vožnje pod dejstvom alkohola priveden je i Bojan Đ. Iz okoline Doljevca. On je zaustavljen u ulici Milojka Lešjanina  i kod njega je izmereno 1,30 promila alkohola u krvi.

Povezane vesti