018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za uređenje građevinskog zemljišta Panteleju na raspolaganju 34 miliona (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Oko 34 miliona dinara je predviđeno za uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji gradske opštine Pantelej za 2015. godinu, kaže predsednik Srđan Savić. U okviru strategije razvoja grada u narednih 5 godina prioriteti su i završetak izgradnje OŠ “Mika Antić”, kao i izgradnja osnovne i srednje škole na Somborskom bulevaru, ali i vodovodne i kanalizacione mreže u selima na teritoriji opštine.
U 2015. godini gradska opština Pantelej imaće na raspolaganju oko 34 miliona dinara za izgradnju komunalne infrastrukture, asfaltiranje ulica i izgradnju kapitalnih objekata. Odbornici skupštine ove gradske opštine su usvojili ovu odluku u okviru Programa uređivanja građevinskog zemljišta i izgradnje sa finansijskim planom za 2015. godinu. Ipak, šta će se i kojim redosledom graditi, zavisi, pre svega, od pripremljene dokumentacije, kaže predsednik opštine Srđan Savić.
Oko 13 miliona biće utrošeno za radove koji su započeti tokom ove godine, a 20 miliona dinara predviđeno je za nove objekte, dodaje Savić. Na teritoriji opštine Pantelej u okviru programa razvoja grada za 2015. godinu, koji je usklađen sa strategijom razvoja grada u narednih 5 godina, takođe je predviđna izgradnja komualne infrastrukture, ali i škola.
Iako su uzeli u obzir sve predloge saveta građana i gradskoj vlasti izložili prioritete, nije moguće da sve bude urađeno sledeće godine, dodaje predsednik Savić. U okviru strategije razvoja grada u narednih 5 godina u planu je i izgradnja osnovne i srednje škole na Somborskom bulevaru.

Povezane vesti