018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za sve đake sa Vukovim diplomama ulaz na Vrežinski bazen je besplatan (VIDEO)

Na bazenu Vrežina kojim upravlja Treća brigada kopnene vojske, otvorena je kupališna sezona. Gradske opštine Pantelej i Medijana pomogle su da ovaj reprezentativni objekat bude na usluzi građanima Niša.Cena ulaznice od 150 dinara, vrlo je popularna u odnosu na kvalitet usluga koji pruža ovaj kupališni i sportsko-rekreativni kompleks.

Bazen Vrežina namenjen je pre svega za obuku plivanja pripadnika Vojske Srbije, ali će i ovog leta pružati usluge svim građanima Niša. Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati radnim danima osim ponedeljka kada bazen ne radi, i vikendom od 10 do 19 sati.
Ovog leta bazen Vrežina ponudiće posetiocima sadržajniju i kvalitetniju uslugu u odnosu na prethodne sezene, jer su opremanje ovog reprezentativnog kupališnog i sportsko-rekreativnog komplesa pomogle dve opštine, Pantelej i Medijana.

Cena ulaznice za bazen Vrtežina ove godine ista je kao i prošle, samo 150 dinara, a za sve osnovce i srednjoskolce sa vukovim diplomama ulaz je besplatan, kaže kapetan Dejan Milićević iz 3. brigade kopnene vojske koja gazduje nad ovim objektom.

  • ucenik

    Na koji nacin cemo da imam slobodan ulaz, treba da nosimo mozda Vukovu diplomu, jasni su kao i uvek…