018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Gimnazijalci spasili štene (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Lepe i humane vesti iz niške Gimnazije “Svetozar Marković”. Pre nekoliko dana učenici ove škole, pronašli su u dvorištu štene kome su nepoznate osobe polomile obe noge i bacile ga u travu pokraj školskog terena. Na svu sreću gimnazijalci su psa pronašli u poslednjem trenutku, organizovali akciju prikupljanja para u kojoj je učetvovala cela škola, i psu sanirali povrede. Dunja, štene koje je ime dobilo po devojčici koja se brinula o njemu, sada se uspešno oporavlja, i očekuje se da vrlo brzo opet normalno hoda. Ekipa Niške televizije otišla je da se upozna sa njima.

Mladi i mali, a tako veliki ljudi. Gimnazijalci škole „Svetozar Marković“ ponovo su pokazali solidarnost i humanost na delu. Povređenog psa kojeg su pronašli u dvorištu škole, zajedničkim snagama. U poslednjem trenutku spasli su, pa gotovo sigurne smrti.

Situacija koja se u današnje vreme zaista retko viđa. Štene koje je verovatno sa ulice, u poslednjih nekoliko dana ujedinilo je sve u ovoj školi. Za saniranje povreda, ovi mladi ljudi, zajedno sa svojim profesorima i drugarima za vrlo kratko vreme prikupili su novac koji je potreban za dalje lečenje.

Povezane vesti