018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za radove na rekonstrukciji SC „Čair“ oko 210 miliona dinara (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Očekuje se da predviđena ulaganja u obnovu i rekonstrukciju Sportskog centra „Čair“, kroz uvećanu posetu i proširenje usluga, uvećaju prihode minimum dva puta, kažu u rukovodstvu ovog preduzeća. Prema najavama gradskih čelnika postoje velike šanse da većina radova bude završena i pre početka letnje sezone. Osim ulaganja u izgradnju otvorenog, u planu je da i stari zatvoreni bazen bude potpuno rekonstruisan, kao i da niški streljački klub konačno dobije novu streljanu.

Nekada nadaleko poznati niški Sportski centar „Čair“, koji je bio centar sportskih dešavanja ali i turističkih poseta u ovom delu Srbije, prema najavama uprave, uskoro bi trebalo da dobije novo ruho. U planu je potpuna rekonstrukcija zatvorenog bazena, ali I izgradnja potpuno novog, koji će biti atrakcija za sve kupače, a uporedo sa tim gradiće se i prava profesionalna streljana.

U planu je, prema odluci gradskog veća i čelnika SC „Čair“ da za najavljene radove bude namenjeno oko dvesta deset miliona dinara iz gradskog budžeta.

Povezane vesti