018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za obnovu sportskih terena 100.000 dinara

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Za obnovu svih sportskih terena gradska opština Medijana izdvojila je 100.000 dinara. Očekuje se pomoć i društveno odgovornih kompanija i pojedinaca, kako bi se ova akcija okončala što pre, a deci omogućilo da još ovog leta uživaju u malom fudbalu i košarci.

Na samom početku akcije uređuje se Sportsko-rekreativni park na keju pored Nišave. Organizatoru, opštini Medijana, priključili su se i članovi niškog Rotarakt kluba “Konstantin Veliki”, kao i deca iz osnovnih škola.

Gradska opština Medijana planira da ovog leta uredi međublokovski prostor i obnovi sva sportska igrališta na svojoj teritoriji. U toku je akcija uređenja sportsko-rekreativnog parka na keju u blizini mosta kod „Niteksa“.

Akciji uređenja sportsko-rekreativno parka pored Nišave priključili su se članovi Rotarakt kluba „Konstantin Veliki“.

I učenici specijalne škole Bubanj došli su sa svojim profesorom fizičkog vaspitanja Miomirom Grčićem, da pomognu u akciji uređenja parka.

U gradskoj opštini Medijana i ove godine najavljuju zanimljivo Kulturno leto. Ove godine ono će biti humanitarnog tipa, jer će se angažovati niški muzičari i umetnici, a svaka ušteda u budžetu opštine biće uplaćena na račun RS za nastradale u poplavama, kaže predsednik Nebojša Krstić.

Povezane vesti