018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za državni vaučer tri dana u odmaralištu Gaj u Divljani (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Niški Crveni krst jedina je organizacija iz drugog po veličini grada u državi koja je ponudila boravak u svojim smeštajnim kapacitetima za vaučere koje država poklanja za letovanje u Srbiji. Reč je o odmaralištu “Gaj“ u Divljani u kome je u vrednosti vaučera moguće provesti tri i po dana, a usluga podrazumeva i pun pansion.
Iako se poslednjih godina sve više govori o poboljšanju turističke ponude i smeštajnih kapaciteta u Nišu, ukoliko neko želi da provede nekoliko dana u našem gradu za vaučer koji besplatno dodeljuje država, to nema gde da učini. Jedina niška organizacija čiji smeštaj možete da koristite u zamenu za pomenuti vaučer jeste Crveni krst koji nudi odmor u svom odmaralištu “Gaj“, u mestu Divljana na obronicma Suve Planine.
Dok je za neke Nišlije Srbija turistički raj, drugi je smatraju zonom sumraka.
Iako se vaučeri u poštama dele tek od ponedeljka, u Crvenom krstu kažu da ima zainteresovanih za letovanje u “Gaju“ pa su smeštajni kapaciteti za avgust gotovo popunjeni.
Želeli smo da saznamo ima li gužvi na šalterima niških pošta za preuzimanje vaučera. Uredno smo uputili zahtev za snimanje izjave nadležnih u niškoj pošti, ali su nam iz javnog preduzeća “Pošta Srbije“ samo šturo odgovorili da, citiramo, “sve poslove koji su im povereni sprovode visokoprofesionalno, u interesu građana i svog osnivača – Vlade Republike Srbije.“