018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za doček Pravoslavne Nove godine na Trgu očekuje se oko 40.000 ljudi (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Doček Pravoslavne Nove godine na Trgu nije otkazan, a te večeri nastupiće najpre “Big bend“, a zatim i Svetlana Ceca Ražnatović, potvrđeno je iz kabineta gradonačelnika. Prema njegovim rečima, očekuje se da će te večeri koncertu prisustvovati oko 40. 000 ljudi. Proveravali smo kako i gde će građani slaviti doček Srpske Nove godine.
Iako gužve na ulicama nisu ni približne kao za doček Nove godine, Pravoslavna Nova godina ipak je mnogima važna. Iako, Srpsku Novu godinu mnogi obeležavaju u krugu porodice ili prijatelja, neki će kažu ovaj put da je sačekaju na Trgu.
Iako se ovih dana o dočeku kod nas mnogo raspravlja na društvenim mrežama, ali i u medijima, gde neki smatraju da je bilo bolje novac uložiti u socijalne svrhe nego u ovaj koncert, gradonačelnik pak kaže da naš grad neće za nastup Svetlane Cece Ražnatović dati nikakva sredstava.
Za doček će biti prisutna komunalna policija, kao i obezbeđenje koje je besplatno, kaže Perišić. Očekuje se da te večeri na Trgu bude oko 40.000 ljudi, od kojih i mnogo Bugara. Režim saobraćaja se dan veče ranije u ulici Generala Milojka Lešjanina menja, a bina će biti ispred robne kuće. Program će početi oko 21 sat nastupom “Big benda“, dok će Svetlana Ceca Ražnatović izaći na binu oko 22:30h.

Povezane vesti