018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za brži i lakši oporavak

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Vojvođanska banka uručila je šeststo hiljada dinara za potrebe Roditeljske kuće u Nišu, kao i odeljenja hemato-onkologije Dečje interne klinike.

Dečjoj internoj klinici nedostaje još dosta lekova i opreme, a ova donacija olakšaće život i boravak pacijenata obolelih od najteže bolesti, ali  i obezbediti adekvatno lečenje i negu.

Novac će biti iskorišćen za poboljšanje uslova boravka dece obolele od najteže bolesti, kao i njihovih porodica, kako u prostoru Roditeljske kuće tako i na samoj Klinici za hemato – onkologiju.

Svako dete obolelo od raka mora imati adekvatno lečenje i negu, jer su deca budućnost Srbije, što je ujedno i motiv Vojvođanske banke u pružanju podrške ustanovama zdravstvene zaštite dece.

Ovakvi postupcu društveno odgovornih kompanija trebalo bi da posluže kao primer i ostalim firmama, koje imaju mogućnost da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Roditeljska kuća u Nišu otvorena je novembra prošle godine, a u njoj može da se smesti 6 porodica. Prostor, uz obavezu plaćanja svih komunalnih troškova, udruženju „Nurdor“ ustupio je Grad Niš i to na 10 godina.

Povezane vesti