018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Za bezbedne ulice (VIDEO)

Posle inicijative građana, Direkcija za izgradnju grada je, u saradnji sa niškom policijom, postavila horizontalnu saobraćajnu signalizaciju u Hajduk Veljkovoj ulici.

Reč je o akciji za bolju bezbednost Nišlija kako na gradskom tako i na seoskom području, kaže izvršni direktor ovog preduzeća Branislav Jovanović i podseća da predstavnici skupštine stanara ili mesnih zajednica slične zahteve mogu svakodnevno da predaju Direkciji.

Nišlije koje žive u Hajduk Veljkovoj ulici skrenule su pažnju nadležnima u Direkciji za izgradnju da se kroz njihovu ulicu vozila često brzo kreću i da strahuju za mališane koji tu moraju da prođu na putu od kuće do škole. Za kratko vreme u saradnji sa niškom policijom u ovoj ulici je postavljena horizontalna saobraćajna signalizacija, kaže izvršni direktor Direkcije Branislav Jovanović.

Jovanović podseća da su u oktobru saobraćajni znakovi za bolju bezbednost Nišlija postavljeni i u Trupalu, Donjoj Vrežini i Humu, a na gradskom području u osnovnim školama i ulicama Vase Čarapića, Zdravke Vučković, Studeničkoj, Žarka Zrenjanina i Jug Bogdanovoj.

U ovoj godini za novu saobraćajnu signalizaciju u Nišu izdvojena su dva i po miliona dinara, a celokupan iznos biće realizovan do kraja godine.

 

 

 

Povezane vesti

  • sar

    kada cete napraviti trotoare unišavskoj ulici u d. vrezini.