018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vučić u Berlinu 27. i 28. avgusta

Komentari: isključeni
Tagovi:

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Nemačkoj 27. i 28. avgusta i tom prilikom učestvovati na Konferenciji „Zapadni Balkan“, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Prvog dana posete Berlinu premijer Vučić sastaće se sa nemačkim ministrom za ekonomsku saradnju i razvoj Gerdom Milerom, kao i sa predstavnicima Svetske banke.

Tokom drugog dana posete premijer Vučić će najpre razgovarati sa predstavnicima kompanije Goldman Saćs, nakon čega će se sastati sa predsedavajućim Veću ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, zatim sa ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijanom Kurcom, kao i premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Istoga dana, po završetku Konferencije „Zapadni Balkan“, premijer Vučić prisustvovaće radnoj večeri sa kancelarkom Angelom Merkel i ostalim učesnicima konferencije.

Radnu posetu Berlinu premijer Vučić završava susretom sa zamenikom kancelara i ministrom ekonomije i energetike Nemačke Zigmarom Gabrijelom, navodi se u saopštenju. (Tanjug)

Povezane vesti