018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vučić predložio raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će Predsedništvu stranke sutra predložiti raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

„Na sednici Predsedništva koja će se održati sutra u deset časova, moj predlog će biti da proverimo volju naroda“, rekao je Vučić na vanrednoj izbornoj skupštini SNS-a.

„Došlo je vreme da polažemo račune“, rekao je Vučić.

„Mnogo smo dobrog posla napravili i to je jedan od ključnih razloga, jer mislimo da možemo bolje i brže u budućnosti“, dodao je on.

Vučić je rekao da očekuje prljavu kampanju političkih protivnika, ali da odgovor SNS-a mora da bude „skroman, uz uverenje da će građani umeti da prepoznaju pravičnost, volju u budućnost i da će građani Srbije imati poverenje u naš rad“.

„Mislim da je najvažnije da pokažemo da se razlikujemo od svih drugih na političkoj sceni“, rekao je Vučić.

„Nemojte da im uzvraćate istom merom, uzvraćaćemo im pristojnim rečima jer Srbija za koju se zalažemo je normalna, pristojna, uređena zemlja. Odgovorićemo im našim idejama, a da li ćemo dobiti podršku naroda to ćemo da sačekamo da vidimo“, naveo je lider SNS-a.

Vučić je na kraju istakao da je SNS postigla najveće uspehe koje je jedna stranka ostvarila od uspostavljanja višestranačja.

„Za naredni period najvažnije je da Srbija postigne još veće uspehe, a naša stranka može da ima i nešto slabiji rezultat“, zaključio je Vučić praćen burnim aplauzom.

(RTS)

Povezane vesti