018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vučić: Briga o deci i mladima mora biti prioritet svake vlasti (VIDEO)

Komentari: isključeni

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je porodicu Ninić iz Medoševca, čiji najstariji član Aleksa ima samo 21 godinu i koji su zahvaljujući akciji opštine Crveni krst dobili krov nad glavom. Vučić je tom prilikom rekao da briga o deci i mladima, posebno onima bez roditeljskog staranja mora da bude prioritet svake vlasti i dodao da mu je drago što i u vremenu krize postoje ljudi koji su spremni da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Andriju, Aleksu i Katarinu Ninić majka je napustila kada su bili mali, a otac im je preminuo pre više od godinu dana. Da nesreća bude veća, živeli su u trošnoj kući koja samo što se nije srušila, pa su se za pomoć obratili svojoj opštini. Gradska opština Crveni krst je u avgustu prošle godine pokrenula akciju za izgradnju nove kuće. Ona je sada završena i spremna da primi nove stanare. Prvi gost im je bio prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić koji je odao priznanje svima koji su pomogli izgradnju doma za Niniće.

Ninići kažu da su neizmerno zahvalni svima koji su pomogli i dodaju da je nova kuća za njih novi početak. Nadaju se da ih od ovog trenutka čeka mnogo svetlija budućnost.

Nakon obilaska kuće Ninića, Vučić je pozdravio i meštane Medoševca koji su se okupili u velikom broju i koji su, takođe, dali svoj doprinos izgradnji ovog stambenog objekta.

Povezane vesti