018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

VSS: Radnički i Nais za Babića

Kandidat za predsednika Vaterpolo saveza Srbije Zoran Babić, posle šampiona „Crvene zvezde“,  dobio je zvaničnu podršku i vicešampiona „Radničkog“ iz Kragujevca i niškog kluba „Nais“.  

Kragujevčani navode da su ohrabreni što je Babić dobio podršku velikog broja klubova na čelu sa „Crvenom zvezdom“, kao i od uticajnih sportskih i vaterpolo radnika u zemlji i okruženju.  Čelnici „Radničkog“ naveli su i da su jasan plan izlaska iz finansijke krize u periodu od naredne  četiri godine i znatno veće angažovanje po pitanju sponzora i stabilnog finansiranja saveza polazne tačke u rešavanju gorućih pitanja saveza.

Iz „Naisa“ navode da je Babić prava osoba koja može da materalizuje pojačano interesovanje države za stanje u sportu.

- Prioritet je sređivanje nagomilanih finansijskih problema i stvaranje stabilne dugoročne osnove  za nesmetano materijalno i organizaciono funkcionisanje VSS – navode iz niškog vaterpolo  kluba.

Protivkandidat Babića, koji je i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije, biće bivši reprezentativac, a sada generalni sekretar Demokratske stranke i predsednik opštine  Novi Beograd Aleksandar Šapić, koga su podržali „Partizan“, „Singidunum“ i „Novi Beograd“.

Povezane vesti