018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vraćena stara stanica za prigradski prevoz (VIDEO)

Komentari: isključeni

U okviru glavne autobuske stanice meštani okolnih naselja konačno su dobili svoju prigradsku stanicu. Od danas, pa narednih 5 godina Direkcija za javni gradski prevoz zakupljivaće ovaj prostor od Nišekspresa. Gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić kaže da će zahvaljujući ovim čekanje autobusa svakodnevno biti olakšano za oko 35.000 putnika, a izvršni direktor Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković najavljuje sređivanje čekaonice.

Čekanje autobusa za prigradska mesta sada će konačno biti lakše, jer je na starom mestu ponovo otvorena glavna prigradska stanica. Grad će narednih 5 godina, za 1.500 evra mesečno, zakupljivati ovaj prostor od „Niš-eskpresa“.

Na ovom mestu autobuse svakodnevno čeka oko 35.000 ljudi, pa u Direkciji za javni gradski prevoz kažu da će prostor biti preuređen.

U “Niš-ekspresu” su ranije rekli da je dogovor sa gradonačelnikom i Direkcijom za javni prevoz postignut tokom leta. Prigradska stanica bila je zatvorena krajem prošle godine, pa su putnici autobuse čekali na trotoaru Bulevara 12. februar.

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti