018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vojska uvek spremna da pomogne

Komentari: isključeni

U zajedničkoj akciji dobrovoljnog davanja krvi pripadnika Niškog garnizona Vojske Srbije i radnika Gradske opštine Pantelej, prikupljeno je 66 jedinica krvi.

Prošle godine pripadnici Treće brigade kopnene vojske u kasarni „Knjaz Mihajlo“ u Nišu dali su četiri i po tone dragocene tečnosti, istakao je general Želimir Glišović, komandant Treće brigade kopnene vojske.

Pripadnici Treće brigade kopnene vojske i Garnizona Niš, imaju svest i potrebu da pomognu ljudima u nevolji i pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija, dodao je general Želimir Glišović

- GO Pantelej sa Vojskom Srbije ima vrlo uspešnu saradnju, ne samo na planu izgradnje infrastrukture, već i kada je reč o sprovođenju humanitarnih aktivnosti. Zajednička akcija dobrovoljnog prikupljanja krvi samo je jedna od njih- kaže predsednik opštine Srđan Savić.

Od ukupno 66 lica koja su dobrovoljno dala krv, njih 58 su pripadnici niškog garnizona, a prikupljeno je 30 litara dragocene tečnosti, saznajemo iz informativne službe Treće brigade kopnene vojske, stacionirane u kasarni „Knjaz Mihajlo“.

 

 

 

Povezane vesti