018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vojno plivački bazen Vrežina otvoren je za posetioce (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Pored stalne kontrole ispravnosti vode, medicinskog i spasilačkog tima koji se stara za bezbednst kupača, bazen Vrežina nudi još puno kvalitetnih sadržaja.
Radno vreme bazena od utorka do petka je od 11 do 19 sati, tokom vikenda bazen prima posetioce od 10 sati, a ponedeljkom ne radi. Cena ulaznice je vrlo popularna, kao i prošle godine, i iznosi samo 150 dinara a mesečna karta košta 1500 dinara. Vojno plivački bazen Vrežina izgrađen je davne 1948.godine, 1974.godine izgrađeni su i prateći objekti. Radio je punih 50 godina, sve do 1998.godine. Narednih deset godina nije bio u funkcij. 2008. kreće obnova i revitalizacija vrežinskog bazena. Veliku pomoć u uređenju bazena Vrežina obezbedila je gradska opština Pantelej. Predstojeće vrele letnje dane Nišlije mogu provesti u prijatnom ambijentu Vojno plivačkog bazena Vrežina.
Izletište koje se nalazi na desnoj obali Nišave pored bazena Vrežina biće uređeno i oplemenjeno potpuno novim sadržajima za sve posetioce. Planira se izgradnja bine na ovom prostoru, na kojoj će se održavati koncerti i druge manifestacije, najavio je Srđan Savić, predsednik opštine Pantelej.