018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vlada Srbije u nedelju o Zakonu o ministarstvima

Komentari: isključeni

Sednica Vlade Srbije na kojoj će biti razmatrane izmene i dopune Zakona o ministarstvima, zakazana je za nedelju, 25. avgust. Istog dana biće održane i sednice predsedništva dve vladajuće partije – Srpske napredne stranke i socijalističke partije Srbije.

Sednica Vlade Srbije zakazana je za devet časova i očekuje se da Preglog izmena Zakona po hitnom postupku bude upućen u skupštinsku proceduru.

Kako su u SNS-u potvrdili agenciji Beta, Predsedništvo te stranke zakazano je za 10 sati, dok će sednica glavnog odbora biti održana u 11. U SPS-u je rečeno da će njihovo Predsedništvo biti oko podneva.

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović ranije je najavio da bi Predlog izmena zakona pred poslanicima mogao da se nađe već u ponedeljak, 26. avgusta.

Premijer Ivica Dačić je nedavno izjavio da drugi termin za skupštinsku raspravu, osim 26. avgusta, nemamo, jer će 27. avgusta biti u Briselu zbog niza poslova kao što je dijalog, a za 29. avgust zakazana je sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu.

Povezane vesti