018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

“VIP digitalna radionica za starije“ od 27. do 31. oktobra (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Od 27. do 31.oktobra u prostorijama Pokreta trećeg doba Niša biće organizovana“VIP digitalna radionica za starije“. Na taj način penzioneri će imati priliku da ovladaju osnovnim veštinama korišćenja kompjutera, tablet računara i pametnih telefona. Ovu obazovnu akciju realizuje Organizacija za međugeneracijsku saradnju 35 plus i Pokret trećeg doba Srbije i Niša.

Ideja radionice jeste da stariji građani otklone strah od savremenih tehnologija i lakše savladaju izazove savremenog sveta. Time se promoviše i permanentno obrazovanje.

Pokret trećeg doba Niša savladavanjem savremenih uređaja, penzioneri će lakše komunicirati sa svojom decom u inostransvu. Dve radionice do sada su održane u Beogradu.

Pokret trećeg doba u Nišu nalazi se na Trgu Pavla Stojkovića br.10. Zainteresovani mogu doći lično, ili se prijaviti na broj telefona 250-490. Ukoliko interesovanje bude veliko, postoji mogućnost organizovanja novih radionica. U svakom slučaju biće to dobar način da stariji građani, ubuduće, zajedno sa svojim unucima razmene elektronsku poštu ili eventualno otvore i svoj Fejsbuk profil.

 

Povezane vesti