018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Veliko interesovanje za socijalne stanove (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Izgradnja socijalnih stanova u ulici Majakovskog, iako sa malim kašnjenjem, za sada teče po planu, i trebalo bi da bude završena pre leta, kažu u Gradskoj stambenoj agenciji. Dodaju da je jedna lamela skoro završena, kada je reč o spoljašnjim radovima, a da se druga uveliko gradi, i navode da već postoji veliko interesovanje za kupovinu, ali da se ništa konkretno neće znati pre zvaničnog raspisivanja konkursa.
U ulici Majakovskog, izgradnja stanova uveliko je u toku. Kao i svake prethodne godine, kada budu završeni, većina stanova biće prodata, a jedan deo će biti namenjen za izdavanje, a sve procedure će se obavljati preko konkursa.
Propisi za konkurisanje biće isti, a prednost je, kako kažu, kod kupovine socijalnih stanova i povraćaj poreza na dodatu vrednost.
Podsećamo, izgradnja stanova za socijalno stanovanje, u Ulici Majakovskog u niškom naselju Duvanište počela je početkom ove godine. Vrednost radova je oko 160 miliona dinara bez PDV-a, a rok za završetak objekta određen je 14 meseci.

Povezane vesti