018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Veliki broj Nišlija za otkazivanje usluga daljinskog grejanja (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Veći broj građana nezadovoljnih obračunom i cenom grejanja okupio se danas ispred gradske Toplane kako bi predali svoje zahteve za isključenje sa sistema toplovodne mreže. Građani će narednih dana moći da predaju svoje zahteve od 7.30 do 15.30. Sa druge strane direktor Toplane Slobodan Maksimović smatra da nezadovoljstvo jeste opravdano ali da je prava adresa na koju treba da se obrate gradska vlast.
Isti problem i identični zahtevi okupili su Nišlije ispred gradske Toplane. Jedan po jedan, u gradsku Toplanu pristižu zahtevi za isključenje sa toplovodne mreže. Sa druge strane kapije kažu da zvižduci do njih dopiru, ali da nisu oni ti koji za njih treba da imaju sluha.
Iako Maksimović kaže da zakon ne dozvoljava pojedinačno isključenje sa sistema daljinskog grejanja, Udruženje predsednika skupština stanara ne odustaje od svojih zahteva a kako kažu nezadovoljstvo ljudi može da preraste u protest većih razmera.
Podsećamo, skup ispred Toplane dogovoren je nakon niza neuspelih razgovora između grada, Toplane i njenih nezadovoljnih korisnika.