018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Večeras „Varvari“ i „Top je bio vreo“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Za glumicu pete festivalake veceri izabrana je Brankica Sebastijanović za ulogu Ljiljane u filmu ”Kad ljubav zakasni”. Projekciju filma “Mamula” publika je pratila po jakoj kiši i hladnom vremenu, ne napuštajući svoja mesta. Večeras se prikazuju filmovi „Top je bio vreo“ i “Varvari”.

Sinoć je na Letnjoj pozornici najviše glasova publike dobila mlada glumica Brankica Sebastijanović za ulogu Ljiljane u filmu “Kad ljubav zakasni”. Film je rađen po motivima romana Mirjam, a u režiji Ivana Stefanovića.

Drugi film “Mamula”, reditelja Milana Todorovića, žanrovski je mešavina horora, mračne bajke i fantastike, a javnost je mogla da ga vidi i u bioskopima širom Srbije. Do sada je imao uspešno predstavljanje i na festivalima širom sveta. Za poslednja 3 meseca, film je prikazan na 15 internacionalnih festivala. Za američko tržište film će se zvati “Sirena-ubica” , rekao je reditelj Milan Todorović.

Večeras na Letnjoj pozornici biće prikazana dva filma.”Top je bio vreo “ u režiji Slobodana Skerlića prati odrastanje i sazrevanje dečaka u ratnom Sarajevu, a u filmu glume: Slavko Štimac, Anita Mančić, Kenan Musić i Milica Mihajlović. Film traje 100 minuta.

Drugi film, “Varvari”, delo je Ivana Ikića i tinejdžerska je drama o odrastanju u svetu bez perspektive, portret jedne generacije koja sazreva u drušvtu izgubljenih vrednosti. Film traje 87 minuta.

 

Povezane vesti