018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Već su počele gužve na čairskom bazenu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Danas i juče niški bazen Čair ugostio je oko 3000 posetilaca. Pored bogatog sadržaja i visokih temperatura, razlog sve veće prodaje karata jeste i to što je od ove sezone skoro 60 odsto površine pod hladovinom.
Temperature sve više a mogućnost odlaska na more sve manja. Zato je veliki broj Nišlija spas potražio na Čairskom bazenu.
Među sadržajima koji su dostupni jesu odbojka na pesku, badmington i teretana na otvorenom, ali kada sunce nije u zenitu. Kvalitet vode u bazenu svakodnevno se kontroliše.
Vikendom i radnim danima bazen je otvoren od 10 do 19 sati. Cena ulaznice za odrasle, ukoliko se iznajmi ležaljka je 300, za decu do 7 godina 100, a preko tog uzrasta 200 dinara. U terminu od 17 do 19 sati karta košta 150 dinara. I ove godine organizovana je obuka neplivača nad kojima, kao i nad osalim gostima, bdi 12 spasilaca. Prethodnih godina rekord je bilo 3500 prodatih karata dnevno a prognozirane tropske temperature nagoveštavaju da će ta brojka,po svemu sudeći, ove sezone biti premašena.