018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vaterpolisti Naisa ciljaju opstanak

Komentari: isključeni
Tagovi:

Vaterpolisti Naisa počeli su pripreme za novu sezonu. Kako je rečeno na konferenciji za novinare, ”niški vilenjaci” pokušaće pre svega da izbore opstanak u najjačoj ligi na svetu, ali će iskoristiti i svaku priliku za plasman koji vodi na evropsku scenu.

Ulazak u Prvu ”A” ligu svakako je bio veliki uspeh mladog tima, a od 16. oktobra slede daleko teža iskušenja u susretima sa Partizanom, Crvenom zvezdom, Radničkim , Vojvodinom i ostalim članovima elitnog društva. U ligi sa osam klubova četiri najbolja igraće ”plej of” za šampiona Srbije, dok će dva poslednjaplasirana morati do opstanka kroz ”plej aut”.

Igrački kadar Naisa doživeo je promene u letnjoj pauzi. Golman Mihajlo Manić je završio karijeru, verovatno će to učiniti i veteran Živko Bodružić, Uroš Baltić traži novu sredinu, dok je Marko Sadiković otisao u SAD. Veliko pojačanje je golman Igor Lazić, koji dolazi iz kragujevačkog Radničkog, zatim centar Nemanja Milijanović iz somborskog ZAK-a, kao i bek Zlatko Rakonjac, koji stiže iz Holandije. Program priprema trener Marko Blagojević realizovaće u čairskom bazenu. U planu je i odigravanje 10 kontrolnih utakmica.

Povezane vesti