018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uspešna jesen Radničkog

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Iako su u poslednjoj utakmici poraženi u Novom Pazaru u fudbalskom klubu Radnički prezadovoljni su jesenjom superligaškom sezonom. Klub će proleće dočekati na četvrtom mestu sa 24 boda, što je jedan od najboljih plasmana u njegovoj istoriji. Naravno, to je samo jedan od razloga za otvoreno zadovoljstvo, koje je iskazano na konferenciji za novinare.

Zahvaljujem se igračima, predsedniku kluba i navijačima, jer je ovo zajednički uspeh. Svakako zahvaljujem i vama, novinarima iz Niša, jer ste nas odlično pratili i iskreno učestvovali u želji da Radnički vratimo na stare staze uspeha. Cilj je približno ostvaren, a za prolećnu sezonu moramo da dovedemo nekoliko pojačanja, jer želimo da budemo jos uspešniji–rekao je trener Dragoljub Bekvalac.

I predsednik Darko Bulatović se zahvalio svima koji su doprineli sjajnom takmičarskom rezultatu, ali i odličnoj atmosferi na utakmicama Radničkog, posebno na Gradskom stadionu. On je još jednom najavio izgradnju zapadne tribine u toku naredne godine.

Za ponos je ovo što smo svi uradili. Igrači su dali svoj maksimum, a ja se posebno zahvaljujem treneru Bekvalcu, jer je njegovo dovođenje u Radnički bio pun pogodak – rekao je Bulatović.

Odlične takmičarske rezultate pratili su sve veseliji tonovi na organizacionom i finansijskom planu. Igračima su isplaćene plate, kao i ostale obaveze, a uskoro će biti izmirena i jedina zaostala premija. Niški superligaš već je počeo razgovore o pojačanjima za prolećnu polusezonu u kojoj želi da bude jos uspešniji. Jesenas su postavljeni temelji, a sada treba nastaviti i realizovati projekat pod nazivom “Radnički u Evropi”. Možda u tom svetlu treba posmatrati gest sportskog novinara i publiciste Tomislava Santrača, koji je treneru Bekvalcu i predsedniku Bulatoviću uručio monografiju Radničkog, u kojoj je, između ostalog, detaljno opisan put ”Reala sa Nišave” kroz Kup UEFA.

 

 

 

 

Povezane vesti