018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uskoro sa niškog aerodroma i do Minhena i Crne Gore? (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Niški aerodrom pregovara sa avio-kompanijama o letovima za Minhen i Tivat, rekla je za NTV PR ovog preduzeća Ivanka Stanisavljević. Ona je najavila da će Aerodrom „Nikola Tesla“ donirati niškom aerodromu opremu za opsluživanje aviona.

Pored linija za Malme i Bazel, čiji je će prvi avioni poleteti sa niškog aerodroma krajem juna, u toku su pregovori za uspostavljanje letova do Minhena. Statistika je pokazala da je ovo treća destinacija za koju su potencijalni putnici zainteresovani, rekla je u jutarnjem programu PR JP „Aerodrom“ Ivanka Stanisavljević. Sa avio-kompanijama pregovara se i o letovima za Crnu Goru.

Za destinacije kao što su Grčka, Bugarska i Italija mogući su Čarter letovi, ali njih organizuju turističke agencije, ukoliko u sezoni ima zainteresovanih putnika.

Aerodrom „Konstantin Veliki“ dobiće donaciju sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ – opremu za opsluživanje aviona. Osoblje niškog aerodroma proći će i obuku u Centru za stručno usavršavanje zaposlenih Aerodroma „Nikola Tesla“, kako bi imali uvid u rad sa kompanijom „Wizz Air“, koji im predstoji za nekoliko meseci.

Povezane vesti