018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uskoro osvetljena pasarela

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Pasarela koja spaja Naselje „Ratko Jović“ sa Komrenom uskoro će biti osvetljena, što će značajno povećati bezbednost u ovom delu grada, kaže predsednik Opštine „Crveni krst“ Darko Bulatović. On je obilazeći ovu pasarelu zajedno sa direktorom Javno – komunalnog preduzeća „Gorica“, Branimirom Jezdimirovićem, najavio da bi ovaj problem mogao biti rešen za oko mesec dana.

Veliki broj građana, među kojima su i deca koja se u večernjim časovima vraćaju iz škole, prolazi ovom pasarelom. Međutim, zbog toga što nije osvetljena, strahuju za svoju bezbednost. Predsednik opštine Darko Bulatović kaže da su mu na ovaj problem ukazali stanovnici oba naselja, pa je odlučio da im izađe u susret, jer je bezbednost građana, posebno dece, na prvom mestu.

Direktor Javno-komunalnog preduzeća „Gorica“ najavljuje da će radovi ubrzo početi, kako bi ovaj problem bio što pre rešen.

Osim pasarele, nadležni najavljuju i da će deonice auto-puta koje su trenutno neosvetljene uskoro dobiti osvetljenje. Svi radovi trebalo bi da budu završeni za oko mesec dana.

 

 

Povezane vesti