018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uskoro kompletirano igralište

Komentari: isključeni

Ovih dana biće završeno popločavanje prilaza terenima Sportskog centra Osnovne škole “Dušan Radović“. Vrednost radova je 1.700.000 dinara, a izvođač preduzeće “Arhibet“ iz Niša.

Popločavanjem prilaznih staza, ovo jedinstveno igralište u Srbiji biće kompletirano.  Sportski centar ove škole u svom sklopu ima teren za mali fudbal od veštačke trave, dva košarkaška i dva igrališta za odbojku, jedno rukometno, teniski teren, četiri atletske staze, bacalište za kuglu i teren za skok u dalj. Svi tereni su osvetljeni,a napravljene su i male tribine.

Ukupna vrednost radova je sedamdeset devet miliona dinara, od čega je polovina obezbeđena iz NIP-a, dok je ostatak obezbedio Grad. Svake večeri, kada zahladi, na ovom prostoru svoje slobodno vreme, kroz različite sportske aktivnosti ili šetnju, provodi od 500 do 1000 žitelja ovog dela grada.

Rukovodsvo škole planira nove radove unutar samog objekta. Podsećamo da je Osnovna škola “Dušan Radović“ prošle godine, zahvaljujući sredstvima NIP-a, rekonstruisla 5 učionica, čime je dobila optimalan prostor za realizaciju školskog programa, dok su toaleti, obnovljeni novcem dobijenim od Uprave za obrazovanje, kulturu i sport.

 

Povezane vesti