018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uređenje ulice Todora Milovanovića pri kraju (VIDEO)

Komentari: isključeni

Ovih dana završava se rekonstrukcija ulice Todora Milovanovića. Radnici postavljaju behaton ploče na trotare, a Direkcija za izgradnju grada najavljuje popločavanje i tri gradska trga. Do kraja godine nove trotare dobiće Trg Republike, Patrijarha Pavla i Sinđelićev trg.

Stiže trotoar u ulicu Todora Milovanovića. Radovi malo kasne, iz Direkcije za izgradnju grada se izvinjavaju, ali kažu, biće sve gotovo narednih dana. Trotoari se rade sa obe strane ulice, široki su po tri metra. Za ovaj posao dvanaest i po miliona stiže iz gradskog budžeta.

Direkcija najavljuje popločavanje i tri centralna gradska trga. Behaton ploče stižu na Sinđelićev trg, i na trgove Republike i Patrijarha Pavla.

Paralelno sa radovima u Todora Milovanovića postavljaju se trotoari i u Zelengorskoj i na Bulevaru cara Konstantina, od Trošarine do Elektronske industrije. U Jovana Skerlića postavljeno je i dvesta metara nove vodovodne mreže. Kada se prilključi na glavni vodovod, biće postavljen drugi sloj asfalta. Ovaj posao vredi oko deset miliona dinara, a izvođač je niška „Niskogradnja“.

Povezane vesti