018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uređenje pomoćnog terena Železničara

Komentari: isključeni
U cilju poboljšanja sportske ponude u gradu, ovih dana radi se na rekonstrukciji pomoćnog terena Železničara, a vrednost tih radova je devet miliona i petsto hiljada dinara.
Ipak, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović kaže da to nije kraj i najavljuje rekonstrukciju drugih terena i tribina u Nišu.

Rekonstruiše se ceo teren sa drenažom veličine 6.200 kvadratnih metara. Nakon rekonstrukcije podloge postaviće se novi prirodni busen. Takođe, biće izgrađen i kompletan sistem za automatsko zalivanje. Jovanović ističe da se sa Upravom za imovinu radi na tome da ceo stadion Železničara bude prebačen sa Države na Grad, kako bi bila rekonstruisana severna tribina koja je sklona padu.

Kada je reč o pomoćnom terenu Stadiona „Čair“, Direkcija za izgradnju grada uložila je primedbu izvođaču radova zbog lošeg kvaliteta busena, pa Jovanović očekuje da i taj problem uskoro bude rešen. Sve to će, kako kaže, doprineti boljoj sportskoj ponudi u gradu.

Jovanović očekuje da će rekonstrukcija pomoćnog terena Železničara biti završena za dvadesetak dana. Izvođač radova je preduzeće CD his iz Niša.

Povezane vesti