018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Upozorenje fudbalera Radničkog

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Fudbaleri Radničkog će igrati u subotu u Beogradu protiv Čukaričkog,ali redovna konferencija za novinare četvrtkom najmanje je bila posvećena 23.kolu Jelen super lige. Uz trenera Milana Rastavca, koji je najavio uspešan nastavak borbe za opstanak, predstavnicima medija obratio se i kvartet fudbalera predvođen kapitenom Aleksandrom Jovanovićem. Oni su jasno iskazali ozbiljno upozorenje da je lako moguće da klub već od ponedeljka praktično neće funkcionisati. Za razliku od kragujevačkih kolega neće organizovati „sedeći protest“, već su odlučili da se javnosti obrate na zvaničnom „pressu“.

„Nemamo ni minimalne uslove za život i rad. Ne pamtim kada sam primio neku celu platu, na Gradskom i stadionu Železničara, gde treniramo nema struje ni tople vode. Opremu, em nemamo dovoljno, em nemamo gde da operemo. Ovako zaista više ne može“, rekao je kapiten Jovanović.

Njemu su se pridružili Milan Ćulum,Milan Borjan i Nenad Filipović.

„Sramota je za ovako lep i veliki grad da se ovako nešto dešava sa klubom koji treba da služi za ponos“ , istakao je Borjan.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i predsednik Radničkog Vidak Perović,ali se nije zvanično oglasio. Za Nišku televiziju je izjavio da je gradsko rukovodstvo detaljno i na vreme više puta obavešteno o pomenutim problemima, koji realno prete da unište sve što je pozitivno urađeno na „zelenom terenu“. Dobijena su i obećanja za pomoć,ali za sada ništa konkretno nije urađeno. Fudbaleri poručuju da će se u subotu protiv odličnog tima Čukaričkog boriti iz sve snage za pobedu, kako bi još više naglasili potrebu da se problemi reše. U ponedeljak će se ponovo oglasiti i posle ovog prvog koraka u vidu ozbiljnog upozorenja, preduzeće nove poteze i to u saradnji sa upravom, za koju kažu da im pruža podršku.

 

Povezane vesti