018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni zbog sumnje da su ukrali most!

Komentari: isključeni

Građani mesecima upozoravaju, a njihove pritužbe su konačno urodile plodom. Nekoliko zaposlenih u preduzeću „Mostogradnja“ iz Doljevca uhapšeno je, jer su osumnjičeni za krađu delova starog metalnog mosta teškog više od 20 tona na reci Toplici kod ulaza u Doljevac, saopšteno je u niškoj policiji.

Pedesetjednogodišnji Osman K. iz Bele Palanke, četrdestdvogodišnji Boban J. iz okoline Žitorađe, tridesetdevetogodišnji Dejan S. iz okoline Doljevca i pedesettrogodišnji Slaviša J. iz okoline Aleksinca terete se da su u periodu između 10. jula i 28. decembra prošle godine krali delove starog mosta, koji je demontiran zbog izgradnje novog betonskog mosta.

Krivična prijava podneta je i protiv dvadesetosmogodišnjeg Miloša S. i pedesetčetvorogodišnjeg Dragiše S. iz Doljevca, kao i pedesetšestogodišnjeg Miroslava C. iz okoline Doljevca. Oni se sumnjiče da su ukradene delove prodavali kao staro otpadno gvožđe i na taj način oštetili preduzeće „Mostogradnja“ za oko sedamsto sedamdeset hiljada dinara.

Svim osumnjičenim određena je mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja.

Povezane vesti