018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uklanjanje neregistrovanih i havarisanih vozila (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Parking servis i Komunalna policija počeli su da uklanjaju neregistrovana i havarisana vozila iz centra grada. Cilj ove akcije je da obezbedi nesmetano kretanje saobraćaja i pešaka, kao i da se oslobode parkinzi oko zgrada, kaže zamenik predesdnika skupštine grada Nenad Stanković.

Pauk je danas odneo nekoliko neregistrovanih vozila iz Hilandarske i Katićeve ulice, kao i sa bulevara Nemanjića. Automobile koji su u vidno dobrom stanju odvoziće na depo „Parking servisa“ na Trošarini, a havarisana i priključna vozila na prostor JKP „Mediane“ u ulici Ivana Milutinovića. Vlasnici imaju 120 dana da ih preuzmu, a ukoliko se ne jave za to vreme, vozila idu na aukciju.

Komunalna i inspekcija za puteve već mesec i po dana obaveštavala je vlasnike da uklone vozila sa javnih površina. Bilo ih je ukupno 1651 na teritoriji grada.

Kazne za ovaj prekršaj su od dva i po do trideset hiljada dinara, a vlasnici moraju da plate i troškove pauka, koji iznose oko pet hiljada, kao i ležarinu od 50 dinara dnevno JKP „Mediani“. Ovakva vozila uklanjaće se i ubuduće sa teritorije čitavog grada, dodaju u Komunalnoj policiji.

Povezane vesti