018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeno 5 osoba

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Interventna jedinica niške policija je na području grada zatekla na delu prilikom izvršenja krivičnih dela pet osoba i privela do Policijske uprave u Nišu.

U subotu, 28.decembra, policija je oko 18 časova i10 minuta zatekla prilikom izvršenja krivičnog dela razbojništva Vladimira D. (1979) iz okoline Aleksinca, koji je uz pretnju nožem od radnika trafike „Pamita“ u Božidarčevoj ulici oduzeo novac u iznosu od 50.000 dinara i raznu robu. Roba je pronađena i vraćena vlasniku.

Istog dana oko pet minuta nakon ponoći prilikom krađe u ulici Prvomajskoj, zatečene su tri maloletne osobe koje su skidale saobraćajne znake, a u nedelju 29. decembra oko 23 časova i 40 minuta, zatečen je Ševko Č. (1986) iz Niša koji je obio ugostiteljski objekat „Kubura“ u ulici Drvarskoj.

Nakon konsultacije sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku protiv osumnjičenih, zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe protiv tri maloletne osobe, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe protiv Ševka Č. i zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva protiv Vladimira D.

 

Povezane vesti