018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni zbog nasilništva

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, 28. avgusta, lišili su slobode i doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati, Zoranu Lj. (1969) iz Pukovca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje. Aleksandru T. (1984) iz Pukovca, Milanu C. (1983), takođe, iz Pukovca i Nenadu M. (1974) iz Doljevca, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je osumnjičeni Zoran Lj. , zajedno sa osumnjičenima Aleksandrom, Milanom i Nenadom, 26. avgusta oko 12 časova, došao do separacije na reci Južna Morava u ataru sela Malošište, koja je vlasništvo Nenada S. iz Pukovca, i uputio ozbiljne pretnje uz upotrebu noža sinu vlasnika Predragu S.  Zatim i oko 22 časa u ugostiteljskom objektu „Umba“ u Doljevcu osumnjičeni Zoran i Nenad su nastavili sa pretnjama i napali oštećenog Predraga, zadali mu više udaraca i naneli mu lake telesne povrede.

U toku je dalji intenzivni rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovih događaja i kontroli poslovanja DOO „Vodogradnja“ vlasništvo osumnjičenog Zorana Lj. Nakon isteka mere zadržavanja svi osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja.

Povezane vesti