018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni zbog nasilništva i pokušaja ubistva

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu u sredu, 1.janura, uhapsili su Nikolu D.(1987) iz Niša, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede, Svetozara R.(1992) iz Bora, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo učestvovanje u tuči i Viktora R.(1994) iz Bora, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je osumnjičeni Nikola D. 1.janura oko tri sata ujutro u Nišu u ulici Miloša Obilića na novogodišnjoj proslavi nakon verbalnog sukoba zadao jedan ubod nožem Dušanu S.(1971) iz Niša nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede.

U isto vreme u ulici Gočkoj, takođe na novogodišnjoj proslavi osumnjičeni Svetozar R. i Viktor R. su se sukobili i potukli sa Dušanom M.(1990) iz Niša, nakon čega je Viktor R. zadao više uboda nožem Dušanu M. nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede.

U četvrtak, 2.januara, policija je uhapsila crnogorske državljane Vladimira D.(1987), Jagoša B.(1988), Miloša B.(1988), Roberta D.(1988) i Vuka V.(1987), zbog osnova sunje da su izvršili krivično delo nanošenja teške telesne povrede.

Sumnja se da su se osumnjičeni 2.januara oko 2 časa iza ponoćiu Nišu u diskoteci „Diamond club“ potukli sa dvojicom sedamnaestogodišnjaka iz Niša, koji su tom prilikom zadobili teške telesne povrede u vidu preloma.

Noćas je policija uhapsila Mrajana T.(1985) iz Aleksinca, zbog osnova sunje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da se osumnjičeni Marjan T. noćas oko 2 i 30 u porodičnoj kući u Aleksincu u ulici Tihomira Đorđevića u vidno pijanom stanju sukobio sa svojim bratom Darkom T. (1989) i tom prilikom mu zadao više uboda nožem nanevši mu teške telesne povrede.

Svim osumnjičenima je nakon saslušanja doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati. Povređeni su hospitaloizovani u Kliničkom centru u Nišu i nisu životno ugroženi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti