018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni zbog dilovanja

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Niška policija lišila je slobode dvadesetjednogodišnjeg Stefana N. i dve godine mlađe Nemanju M. i Nikolu L. iz Niša, zbog osnovanje sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavili u promet opojne droge. Za još jednim licem policija intenzivno traga.

Sumnja se da je Nemanja nabavio izvesnu količinu opojne droge namenjenu „niškom tržištu“. Uz posredovanje osumnjičenog Nikole, prodao je 0,80 grama marihuane, a kod Nemanje je u stanu nađeno još 6,90 grama. Policija je i kod osumnječenog Stefana pronašla skoro 350 grama marihuane. Posle zadržavanja od 48 sati osumnjičeni će biti privedeni istražnom sudiji.

Policija je privela i 4 štićenika Doma za vaspitanje omladine u Nišu zbog osnovane sumnje da su izvršili tešku krađu. Kod osumnjičenih je pronašla veću količinu ukradene robe iz trafike „Future plus“, koju su neposredno pre toga obili. Dvadesetdvogodišnji Saša Š. i godinu dana mlađi Marko K. zadržani su 48 sati. Protiv druge dvojice, maloletnih štićenika Doma, podnete su krivične prijave u redovnom postupku.

Povezane vesti