018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni zbog 18 krađa

Komentari: isključeni

Policija u Nišu privela je četvoricu lopova koji su u prethodnih nekoliko meseci izveli čak 18 pljački. Kako saznajemo jedan od uhapšenih uhvaćen je na delu, a on je zatim priznao još 17 obijanja i krađa.

Zbog osnovane sumnje da su izvršili dela teške krađe i naneli štetu veću od 4 i po miliona dinara iza rešetaka su se našli Muhamed M., Danijel A.,  Trajko P. i Šain A., svi iz Niša.

Od džakova pasulja, preko bakarnih kablova, bicikli, štapova za pecanje i akumulatora do nadgrobnih bisti. Lopovi više ne biraju. Sve ovo našlo se na meti četvorice pljačkaša u prethodnih nekoliko meseci.

Presudna je bila pljačka preduzeća „Grand“ u Leskovačkoj ulici u Nišu. Policija je lopova uhvatila na delu. Posle toga iza rešetaka našli su se 40-to godišnji Šain A. – 25-to godišnji Muhamed M. – tri godine mladji Danijel A. – I 21-no godišnji Trajko R. Na meti pljačkaša bili su i Telekom i Jugoistok. U Jugoistoku su zadovoljni što su se lopovi konačno našli iza reštatka.

Lopovi nisu birali. Obijali su magacine, vikendice, garaže, automobile.

Četvorica pljačkaša tereti se za čak 18 krivični dela teške kradje. Tako su naneli štetu veću od 4 i po miliona dinara. Oduzeta roba biće vraćena vlasnicima.

Povezane vesti