018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni pljačkaši

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Niška policija je u poslednjih nedelju dana privela dvojicu pljačkaša koji su prisvojili više od 100.000 dinara. U odvojenim pljačkama, obojica su koristila pištolje, i obojica su se zahvaljujući brzoj intervenciji policije našla iza rešetaka. Jedan od njih je strani državljanin, koji je bez dozvole boravio u Srbiji.

Tridesetsedmogodišnjeg Makedonca Filipa A, koji je opljačkao nekoliko niških apoteka uhapsila je niška policija. Za mesec dana Filip je maskiran fantomkom i uz pretnju pištoljem oduzeo više od 100.000 dinara. Za to vreme opljačao je jednu poslovnicu pošte i četiri apoteke u Nišu. Posle hapšenja Filipu je određeno zadržavanje od 48 sati, a nakon toga biće priveden istražnom sudiji. Makedonski državljanin je ilegalno boravio u Nišu.

Iza rešetaka se za manje od sat vremena posle pljačke našao i tridesetsedmogodišnji Nenad K. iz Niša. On je uz pretnju pištoljem opljačkao prodavnicu „BDN plus“ u ulici Jovana Babunskog. Brzom akcijom policije lišen je slobode, pronađen je i pištolj koji je koristio, a novac je vraćen. Za Nenada se sumnja i da je 22. marta, takođe uz pretnju pištoljem, pokušao da oduzme novac od radnika menjačnice „Mis“.

Zbog sumnje da je izazvao opštu opasnost i nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i stavio u promet eksplozivne materije priveden je i dvdesetpetogodišnjeg Darka M. iz Niša. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Povezane vesti