018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni nakon godinu dana

Komentari: isključeni
Tagovi:

U prva dva meseca ove godine policija u Nišu uhapsila je 32 lica sa centralne poternice. Samo za prethodnih nedelju dana sedmorica su se našla iza rešetaka. U istom periodu bilo je i pet hapšenja na licu mesta. Niška policija iznosi i nove detalje vezane za hapšenje devet osoba, na teritoriji cele Srbije, zbog utaje poreza od sedam miliona evra.

Prethodna nedelja bila je baksuzna za četrdesetdvogodišnjeg Nuredina R. iz Niša. Čak tri puta ga je policija hvatala na delu. Prvi put kada je 4. marta obijao firmu „Vatrosprem“, tri dana kasnije kada pokušao da opljačka Kliniku „Panajotović“, i 10. marta dok je obijao trafiku.

Prošle nedelje, privedeno je i 9 lica zbog poreske utaje od sedam miliona evra.  Posle saslušanja, Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio im je pritvor od 30 dana. Terete se za krivična dela vezana za trgovinu naftom i naftnim derivatima. Osumnjičeni su praćeni godinu dana. Akciju je predvodila niška policija, u saradnji sa privrednom.
.
Hapsilo se i po centralnoj poternici. U prva dva meseca ove godine uhapšena su 32 lica.

Policija je identifikovala i maloletnika koji je na 27. februara na utakmici Radnički – Novi Pazar palio baklju, a tereti se za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. Da bi sprečila incidente na terenu i van njega, policija i za naredni vikend najavljuje pojačanu kontrolu. Tada će na niškom „Čairu“ snage odmeriti fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde.

Povezane vesti